Keilaseura Rojjaas ry on aktiivisten toimijoiden yhdistys. Jäsenistöä on yli kolmekymmentä naista ja miestä. Tälle jäsenpiirille on yhdistävä tekijä keilailun haasteellisuus. Yksinkertaiselta näyttävä laji onkin monipuolisuudessaan harjoittelua, pitkäjänteisyyttä ja taitoa vaativa harrastus.

Keilaseura Rojjaas ry:n toiminta keskittyy ensisijaisesti kilpailutoimintaan. Seuratasolla kilpaillaan veteraanien valtakunnansarjoissa. Kuopion Keilailuliiton paikallissarjaan ja veteraanien paikallissarjaan osallistutaan yhdellä tai useammalla joukkueella. Lisäksi seuraottelut kuuluvat jokavuotiseen ohjelmaan. Seuran sisäisiä kilpailuja ovat mestaruuskilpailut, rankingkilpailut sekä jo perinteeksi muodostunut torstaiturinat. Lisäksi seura järjestää tilanteen mukaan erikoiskilpailuja. Suoritusten määrä erikoiskilpailuissa on 200 – 300 kpl. Kilpailijat tulevat pääasiassa Itä-Suomen alueelta. Seuran jäsenet osallistuvat lisäksi aktiivisesti KKL:n järjestämiin viikko- ja ranking kilpailuihin, muiden seurojen erikoiskilpailuihin ja keilailupiirissä järjestettyihin tapahtumiin.

Seuratoiminta sisältää myös jäsenistön välistä tiivistä kanssakäymistä. Monet tapahtumat liittyvät  kokousten yhteyteen. Tällöin pyritään järjestämään vapaampi viihteellinen osuus, jolla haetaan monipuolisuutta seuratoiminnan sisältöön. Lisäksi pikkujoulut, osallistuminen kulttuuritapahtumaan tai järjestetyt matkat ovat kilpailutoiminnan lisäksi osoituksia monipuolisesta ja aktiivisesta keilaseurasta.

Keilaseura Rojjaas ry tarjoaa jäsenistölleen harrastustoimintaa, jossa yhdistyvät kilpakeilailu, tapahtumat ja lämmin ystäväpiiri.

Risto Antikainen ja hitusen muokannut Paavo Jaakkola
.

Rojjaaksen jäsenistöä syysmestaruuskisassa 2017.