Moro rojjaaslaiset

Vuosi on jo vaihtunut ja keilakisat ovat alkaneet täydellä teholla. Veteraanien valtakunnansarjoissa, niin mestaruussarjassa ja V2-sarjassa käytiin vuoden ensimmäiset ottelut. Mestaruussarjassa joukkue Hein, Kuusisto,Tiironkoski ja Kyttä kasvattivat eroa toisena olevaan Falconsiin, joten finaalipaikka on jo melkein varma. Hienoa pojat!

Kakkosen porukka Kekäläinen, J Rissanen, Peiponen ja E Heikkonen  keilasivat myös hienosti omassa kisassaan. Paikallissarjat ovat myös käynnissä ja tietysti meidän ranging ja torstaiturinat, jossa osanotto on ollut kiitettävän aktiivista.

Rojjaaksen erikoinen 2019 alkaa myös viikon kuluttua, joten osallistutaan siihen aktiivisesti koko porukalla. Eiköhän oteta tavoitteeksi, että jokainen keilaa vähintään kaksi suoritusta ja näin ollaan joukolla mukana seuran omissa talkoissa.

Veteraanien SM-kisat alkavat myös piakkoin Rauhalahden keilahallilla. Kisa on iso haaste ja mahdollisuus KKL:lle ja sen jäsenseuroille. Seurat saavat osan kisan tuotoista ja tuotto jaetaan vapaaehtoisten määrien suhteessa. Tulkaahan joukolla mukaan valvontavuoroihin - se tietää myös hyvin tuloja seuralle.

Kisaan on valittu jo Rojjaakselta joukkueet, joten tsemppiä kaikille osallistujille.Ei muuta kuin paljon kaatoja ja iloista mieltä keilailun parissa.

Kevättä odotellessa.

Pekka Toivanen, puh.joht.