Nuijan varressa muutoksia

Keilakausi vaihtuu taas tuttuun tapaan heinäkuun vaihtuessa elokuuksi ja samassa yhteydessä astuvat voimaan myös seuran kevätkokouksessa nuijitut henkilövaihdokset.

Olen nyt astumassa puheenjohtajan tehtävään Toivasen Pekan jälkeen ja mielestäni Pekka on hoitanut seuran asiat mallikkaasti ja iso kiitos siitä hänelle. Jos ajatellaan seuran tilannetta kolmella mittarilla: seuran kilpailullinen menestys, talous ja yhdessä tekemisen henki, niin sanoisinpa, että eivätpä asiat voi oikeastaan paljon paremmin olla. Toivottavasti onnistumme yhdessä säilyttämään tilanteen vähintään samanlaisena tulevinakin vuosina.

Seurassa on hallituksessa tapahtuneiden pienten muutosten lisäksi tapahtunut pientä ”päivitystä” myös toimihenkilöissä. Varapuheenjohtajaksi valittiin Rauno Airas, rahastohoitajana aloittaa Juhani Bogdanow Itkosen Penan jatkaessa vielä sihteerinä. Seuran kotisivuja on alkanut päivittää Jaakkolan Paavo. Bogdanowin Juhani liittyy myös seuran jäsenistöön. Tervetuloa joukkoon mukaan Juhani.

Turinointia on Kurlauksen harjoittelun lisäksi jatkettu jokaisen omien menojen puitteissa pitkin kesää, mutta kilpailumielessä Turinat samoin kuin Rojjaas Ranking käynnistyvät myöhemmin ilmoitettavana aikana syyskuun alkupuolella. Risto Pitkänen on lupautunut pyörittämään turinointia Pentin siitä luovuttua. Näihin asioihin siis palataan.

Sarjat pyörähtävät käyntiin sitten aikanaan. Mestaruussarjajoukkueemme aloittaa sarjapelit paikallisen vastustajan Tiimin kanssa Kuopion keilahallissa 10.10, mutta veteraanien kakkosen lohkojako ja aloituspäivä eivät vielä ole selvillä. Paikallissarjat myös alkavat aikanaan syksyn edetessä ja asetamme joukkueita niihin siten, että mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä mukaan myös sarjapeleihin.

Keilakalenteria emme tänä syksynä tee. Sen kysyntä tuntuu hiipuvan ja sen koostaminen on ollut iso rypistys.

Ennen kilpailullisen keilakauden alkua meillä on kuitenkin vielä yksi näytön paikka. Meiltä on ilmoitettu kaksi joukkuetta Rauhalahdessa järjestettäviin kurlauksen MM-kisoihin lauantaina 17.8. Kisaan tarvitaan vähintään 2 x 4 pelaajaa (enemmänkin saa tulla). Harjoituksia on vielä kaksi kertaa ennen kisaa tiistaisin klo 10 Kelloniemen kentällä. Tulkaahan mukaan; jos ei pelaamaan, niin ainakin kannustamaan Rauhalahteen.

Hyvää keilailukautta 2019–2020.

Hannu Rissanen